Kde začíná udržitelnost?

Kde začíná udržitelnost?

Komerční sdělení | Neděle, 06. říjen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Udržitelnost není jenom slovo, je to životní styl, který může začít u každého z nás. Každý z nás má možnost přispět k ochraně životního prostředí svými každodenními volbami a činnostmi. Společnost Swisspearl to plně podporuje a aktivně se zapojuje do iniciativ na ochranu životního prostředí.

Swisspearl, přední výrobce vláknocementových stavebních materiálů, nejenže přijala udržitelnost za svou prioritu, ale také podporuje své zaměstnance v jejich osobních aktivitách směřujících k ochraně životního prostředí. Swisspearl usiluje o dosažení dlouhodobých cílů, jako je dosažení uhlíkové neutrality do roku 2040 a úplné eliminace odpadu na skládkách do roku 2030.

Podívejme se na konkrétní kroky, které Swisspearl podniká


V roce 2022 se společnost spojila s dalším specialistou na vláknocement, čímž zíslaka i dva renomované výrobní závody v České republice. To mimo jiné vedlo k vytvoření nových cílů udržitelnosti a vydání první zprávy o udržitelnosti v roce 2023, která zdůrazňuje závazek k ekologickým postupům.

Ve všech svých závodech Swisspearl maximalizuje využití obnovitelné energie a dbá na odpovědné zacházení s vodou. V jednom z jejich závodů dokonce dosáhli produkce bez vypouštění odpadních vod, což je velký krok k udržitelnosti.

Swisspearl nabízí produkty, které splňují přísné ekologické standardy a jsou přijímány v mnoha evropských zemích jako udržitelné. Celulózová vlákna používaná ve výrobcích pocházejí z odpovědně obhospodařovaných lesů, což zajišťuje dlouhodobou udržitelnost. Výrobky společnosti jsou nejen šetrné k životnímu prostředí, ale také dlouhodobě odolné, nehořlavé a snadno recyklovatelné, a to dále snižuje jejich ekologickou stopu.

Pro Swisspearl však udržitelnost nekončí u jejich produktů


Firma aktivně podporuje své zaměstnance v jejich snahách o udržitelnost a poskytuje jim prostředky a příležitosti k tomu, aby mohli přispívat k ochraně životního prostředí i ve svém osobním životě. Swisspearl věří, že změna začíná u jednotlivců, a proto se snaží vytvářet kulturu, kde je udržitelnost součástí každodenního života všech zaměstnanců.

Každý z nás může přispět k lepší budoucnosti. Volbou produktů od Swisspearl, které jsou navrženy s ohledem na životní prostředí, podporujete udržitelnou výstavbu a pomáháte chránit naši planetu pro budoucí generace. Udržitelnost začíná u nás, začíná dnes a začíná v našich rozhodnutích.

Dobrá rozhodnutí jsou založena na informacích a transparentním základě. Proto Swisspearl poskytuje veškerou dokumentaci týkající se ekologických značek, certifikací a schválení svých výrobků, aby zákazníci mohli činit informovaná rozhodnutí. Výběr materiálů a konstrukcí usnadňuje firma tím, že veškerou dokumentaci týkající se výrobků z vláknocementu najdou zákazníci na jednom místě.

Buďte součástí změny spolu se Swisspearl! Kde začíná udržitelnost? Začíná u každého z nás. Začíná dnes!

Swisspearl a její cesta k udržitelnosti

Foto: Swisspearl

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop