Systém bezdrátové regulace větrání Brink zajistí v domě vysokou kvalitu vzduchu

Systém bezdrátové regulace větrání Brink zajistí v domě vysokou kvalitu vzduchu

Komerční sdělení | Neděle, 04. srpen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Regulace vychází z reálných potřeb uživatelů. Uživatel není mnohdy sám schopen poznat aktuální kvalitu vzduchu v domě a podle ní vhodně nastavit větrání. Právě k tomuto účelu slouží senzory a ovladače Brink, aby zajistily optimální rovnováhu mezi kvalitou prostředí, požadavky uživatelů a efektivním provozem systému větrání.

Nové bezdrátové senzory a ovladače Brink v kombinaci s rekuperační jednotkou Brink Flair umožňují udržovat v domácnosti plně automaticky optimální kvalitu vzduchu. Zatímco doma spíte, vaříte, sprchujete se nebo jste mimo dům, úroveň větrání se automaticky přizpůsobí dané situaci. S regulací Brink tedy nebudete větrat ani příliš málo, ale ani příliš mnoho. Vždy budete mít dostatek čerstvého vzduchu a omezíte provozní náklady větrání.

Optimální kvalita vzduchu s regulátory CO2


Senzory CO2 v obytných místnostech (obývací pokoj a ložnice) zajistí optimální kvalitu vzduchu. Zjistí-li senzor stoupající koncentraci CO2 v místnosti, větrací jednotka Brink automaticky přivede zvenčí více čerstvého vzduchu, čímž se koncentrace CO2 sníží.

Senzory CO2 v obytných místnostech

Vlhkostní senzor zabraňuje nadměrné vlhkosti


Nadměrná vlhkost může vést k růstu plísní a znehodnocení konstrukcí domu. Jakmile RH senzor detekuje rychlý nárůst relativní vlhkosti, přepne se větrací jednotka na zvýšené větrání, aby odvedla přebytečnou vlhkost. RH senzor se proto používá ve vlhkých místnostech, jako jsou koupelny, prádelny apod.

Ruční ovládání, zvýšení výkonu a nepřítomnost


Chcete mít vše sami pod kontrolou? Pomocí bezdrátových přepínačů Brink můžete sami určovat stupeň větrání a to z více míst v domě. Multipřepínač Brink umožní snadné a rychlé nastavení. Například v koupelně, WC či kuchyni můžete zvolit krátké zvýšené větrání pro odvoz zápachů či vlhkosti.

Denně se nadechneme přibližně 25 000krát a většinu času strávíme uvnitř budov. Kvalita vzduchu v domě je tedy pro naše zdraví velmi důležitá. Aby tomu tak skutečně bylo, k tomu slouží systém větrání Brink s energeticky efektivními větracími jednotkami a sofistikovanou regulací.

Regulace Brink pro optimalní kvalitu vzduchu

Přednosti RF senzorů Brink


  • Snadná instalace
  • Moderní design
  • Možná kombinace s vybranými přístroji (rámečky) jiných výrobců
  • Přepínače a RH čidla napájené z baterie i ze sítě
  • Flexibilita umístění
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Technická zařízení”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop