Registrujte se včas na konferenci WOOD CAMP LIVE

Registrujte se včas na konferenci WOOD CAMP LIVE

Markéta Kristová | Čtvrtek, 10. říjen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

ADMD pořádá ve dnech 7.–8. listopadu 2024 už třetí ročník konference o dřevostavbách. Konat se bude v OREA Congress Hotelu Brno ****, a to za účasti ministra životního prostředí. Hlavními tématy programu budou představení změn v předpisech o požární bezpečnosti dřevostaveb a sdílení zkušeností s realizací dřevěné architektury. Odborníci z řad architektů i výrobců na ní potvrdí trend zvyšujícího se zájmu o dřevostavby pro příští roky, stejně jako jejich rostoucí roli v komerčním sektoru a infrastruktuře státu. A termín uzávěrky přihlášek se blíží!

České dřevostavby již nyní směřují od výstavby rodinných domů k bytovým a ke komerčním vícepatrovým budovám. Svou roli v tom sehrává i osvěta u starostů měst a obcí. WOOD CAMP LIVE účastníkům zprostředkuje sdílení zkušeností tuzemských i zahraničních odborníků, stejně jako užitečné informace týkající se získávání a realizace zakázek ve veřejném sektoru.

Představí tolik diskutované změny v požárních předpisech i nové kroky našich ministerstev (zemědělství i životního prostředí) pro větší využívání českého dřeva ve stavebnictví. Pořadatelé chystají také přednášky renomovaných zahraničních odborníků a představení čerstvých zkušeností z výstavby dřevěného pavilonu pro EXPO 2025 v Ósace.

Na tuto konferenci, kde budete mít možnost získat praktické a užitečné informace z oboru, navázat nové obchodní vztahy i se přímo zapojit do diskuzí, je možné se prostřednictvím registračního formuláře přihlásit už jen do 15. října 2024.

REGISTRACE NA WOOD CAMP LIVE→

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop