Chcete ve svém domě pokoj navíc? Poradíme, jak získat výjimečný prostor

Chcete ve svém domě pokoj navíc? Poradíme, jak získat výjimečný prostor

Komerční sdělení | Úterý, 01. říjen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Zaujaly vás bioklimatické pergoly, ale hliníková konstrukce vás odrazuje? Přemýšlíte, jak ji sladit s dřevostavbou? Odpověď je jednoduchá: snadno. Navíc elegantně doplní každou architekturu a její výhody jsou k nezaplacení.

Ověřené výhody


Víte, co je největší výhoda bioklimatické pergoly? Není to jen její uzavíratelná střecha. To, co si stovky spokojených uživatelů pergoly Lamelino od CLIMAXu pochvalují nejvíce, je propojení vnitřního prostoru s venkovním.

S bioklimatickou pergolou získá vaše zahrada celoroční využití. Už nebudete závislí na rozmarech počasí a nečekaný déšť vás nevyžene z terasy. Na voděodolnost střechy, dosahující až 97 %, se můžete spolehnout i v proměnlivých obdobích, jako je podzim. A to je jen začátek.

Chytrá pergola s otočnými lamelami přináší dvojí výhodu. V létě umožňuje aktivní odvětrávání teplého vzduchu, přičemž zároveň stíní slunce. V chladnějším období pak uzavřením lamel zabráníte úniku nahromaděného tepla. S Lamelinem tak získáte více času, který můžete strávit venku.

Stylová pergola Lamelino spojuje moderní design s vysokou funkčností a variabilitou

obr.: Stylová pergola Lamelino spojuje moderní design s vysokou funkčností a variabilitou. Foto: CLIMAX

Podzimní romantika u vás na zahradě


Představte si to: chráněný pokoj, který je součástí vaší zahrady. Čerstvý vzduch, šustění padajícího listí a vůně podzimu – to vše můžete zažít všemi smysly, bez starostí. Moderní hliníková pergola vás ochrání před nepříznivým počasím, aniž by vás omezovala čtyřmi stěnami. Vaše zahrada zůstane propojena s okolní přírodou.

Pokud toužíte po ještě větším komfortu, zvažte screenové rolety do pergol Unirol. Tyto stínicí rolety vám umožní přizpůsobit míru průsvitnosti, takže budete stále v kontaktu s okolím, ale zároveň vás ochrání před nepříjemným větrem nebo nízkým sluncem. Den pro vás nemusí končit západem slunce – a třeba se pod ní vyspíte lépe než uvnitř, až se vrátí letní tropické noci.

Díky screenovým roletám Unirol si zachováte pohled ven, i když budou spuštěné

obr.: Díky screenovým roletám Unirol si zachováte pohled ven, i když budou spuštěné. Foto: CLIMAX

Jde to bez komplikací


Montáž pergoly Lamelino je snadná a flexibilní. Můžete ji připevnit přímo na zeď domu nebo, pokud to architektura neumožňuje, na čtyři stojky na zpevněný podklad. Ať už jde o jakýkoli typ stavby, Lamelino se vždy přizpůsobí vašim potřebám.

Ovládání pergoly je jednoduché a pohodlné. Pomocí dálkového ovladače nebo chytrého telefonu můžete snadno měnit polohu lamel podle aktuálních povětrnostních podmínek. Pergola Lamelino je kvalitní hliníková pergola navržená pro jakékoli počasí. Proč si ji nepořídit už dnes?

Lamelino od CLIMAXu má precizní spracování a množství volitelných doplňků jako chytrá čidla či LED osvětlení

obr.: Lamelino od CLIMAXu má precizní spracování a množství volitelných doplňků jako chytrá čidla či LED osvětlení. Foto: CLIMAX

Vyžádejte si cenovou nabídku a připojte se k našim spokojeným zákazníkům, kteří si již užívají podzimní romantiku v pohodlí své zahrady. Stínění nikdy nebylo efektivnější – stiňte s CLIMAXem!

Chytrá pergola Lamelino vám umožní využívat zahradu a venkovní prostor déle

obr.: Chytrá pergola Lamelino vám umožní využívat zahradu a venkovní prostor déle. Foto: CLIMAX

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zahrada”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop