5 důvodů, proč si pořídit centrální vysavač HUSKY

5 důvodů, proč si pořídit centrální vysavač HUSKY

Komerční sdělení | Neděle, 06. říjen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Centrální vysavače nevíří prach, to je prostě fakt, který nejde zpochybnit. Veškerý nasátý vzduch včetně alergenů, roztočů a veškerých nečistot odvádí trubním rozvodem mimo obytné prostory. Po přefiltrování se tento vzduch, na rozdíl od bytových či robotických vysavačů, již nevrací zpět do obytných prostor, ale vyfukuje mimo dúm. Tím je zajištěna 100% filtrace. Nedochází ani k víření dosud nevysátého prachu, jako je tomu u mobilních vysavačů, což ulehčuje život nejen alergikům.

1. Vysoký výkon a tichý provoz


Vysavače Husky jsou vybaveny silnými průmyslovými motory, aby poskytovaly velký sací výkon, což urychluje a usnadňuje čištění. Zároveň jsou umístěny mimo hlavní obytné prostory, což minimalizuje hluk během úklidu.

2. Dlouhodobá spolehlivost a minimální údržba


Uživatelé jsou spokojeni s tím, že centrální vysavače Husky vydrží dlouho bez potřeby výměny nebo oprav. Mají proto mimořádně dlouhou záruku až 10 let.

3. Energetická efektivita


Přestože mají vysavače Husky vysoký výkon, jejich spotřeba energie je relativně nízká ve srovnání s jinými domácími spotřebiči. Úklid v domácnosti probíhá zpravidla 1h týdně, takže vyšší spotřeba motoru je vykompenzovaná rychlejším úklidem a vyšší efektivitou.

4. Zlepšení kvality vzduchu


Centrální vysavače Husky efektivně odstraní prach a alergeny z vašeho domu tím, že je odvádějí po přefiltrování ven mimo dům, což je ideální pro alergiky nebo osoby citlivé na kvalitu vzduchu.

5. Nákladová efektivnost a přínos pro investici do nemovitosti


Instalace systému Husky je finančně kolem 1% z ceny domu a navíc kromě nižších nákladů na provoz zvyšuje hodnotu nemovitosti.

5 důvodů proč si pořídit centrální vysavač HUSKY

Foto: HUSKY CZ

Hadice ve zdi a další chytré doplňky


Centrální vysavač Husky s hadicí ve zdi patří mezi nejvyšší uživatelský komfort. Tento systém umožňuje snadný a pohodlný úklid bez nutnosti přenášení těžkého vysavače, a dokonce i dlouhé hadice. Uživatelé mohou jednoduše vytáhnout potřebnou délku hadice ze zásuvky, připojit nástavec a začít vysávat. Po skončení úklidu se hadice jednoduše „vcucne" zpátky do potrubí ve zdi.

S hadicí ve zdi už nikdy nebudete muset přenášet nebo skladovat objemné vysavačové hadice. Jednoduše si vytáhněte potřebnou délku hadice z vysavačové zásuvky, připojíte teleskop (s nástavcem) a začněte vysávat. Po skončení vysávání se hadice podtlakem a bez námahy zasune do trubního rozvodu, takže ve stěně nebo v systému nejsou žádné mechanické části, které by se opotřebovávaly nebo které by bylo třeba v budoucnu vyměnit. Díky možnosti uložení až 15m hadice můžete z jedné zásuvky pokrýt celé patro vašeho domu.

Dále lze systém rozšířit o řadu užitečných doplňků jako jsou automatické lopatky na smetí, robotické vysavače, které jsou automaticky čištěny z centrálního vysavače, přídavná zařízení pro čištění filtrů sušiček na prádlo, RetractVac hadice do garáže pro úklid auta uvnitř i venku před domem atp.

NEZAPOMEŇTE NA CENTRÁLNÍ VYSAVAČ!


Centrální vysavač je zkrátka nenahraditelný. Byla by škoda na něj zapomenout při projektování vašeho nového domu. Napište si o kalkulaci pro váš dům, který je zdarma a bez závazků na odkazu níže.

Více na HUSKY.CZ→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Podlahy a povrchy”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop