Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

Otevření nového vzorového domu firmy OKAL

Kategorie: Dny otevřených dveří
Datum: sobota 10. září 2011
Kontakt: +420 377 882 412
Web: http://www. okal.cz

Adresa vzorového domu:

Nepomucká ulice, Plzeň
nedaleko OC Olympia

Vzorová dřevostavba OKALVzorový dům OKAL je již od 10. září k vidění v Plzni! Výstavba první vzorové dřevostavby OKAL v České republice byla zahájena v březnu tohoto roku, v Plzni - Černicích, nedaleko obchodního centra Olympia. Již 10. září se budete moci procházet rodinným domem řady Exklusive FZ 98 - 110 B V6, který je dokonalým představitelem moderní architektury městských domů. Otevírací doba je Po-Pá 10-18 hod, So-Ne 10-16 hod. Prohlédněte si pozvánku !

 

Jak bude prohlídka dřevostavby vypadat?

Vzorová dřevostavba OKAL - půdorys přízemíVzorová dřevostavba OKAL - půdorys prvního podlažíPo celou dobu prohlídky Vám bude k dispozici odborný zástupce společnosti OKAL, který Vás provede všemi místnostmi dřevostavby, zodpoví dotazy a představí spolehlivé a zároveň ekologické způsoby vytápění. Každý postavený OKAL dům spadá do kategorie nízkoenergetických staveb,  což zajišťuje thermopasivní stěna OKAL, dosahující hodnoty koeficientu prostupnosti tepla U = 0,12 W/m2K. Pro srovnání - zděná stěna stejných parametrů by musela být tlustá 3 m!

 

 

Vzorová dřevostavba OKAL - interiérVýrazné úspory energie je dosaženo díky oknům s koeficientem U pouhých 0,7 W/ m2K. Vzorový dům bude pro ukázku funkčnosti alternativních tepelných zařízení vybaven řízeným větráním, solárními kolektory a tepelným čerpadlem. Vzorový dům má dispozici 5 + 1, celkovou podlahovou plochu 190m2 a v základu ho můžete kopupit na klíč za cca 5 200 000 Kč.

 

Vzorová dřevostavba se vztahem k přírodě

 

Vzorová dřevostavba OKAL - interiérExklusive FZ 98 - 110 B V6 je jedinečný rodinný dům, kterému dominují čistě vedené linie s velkými okenními plochami, nárožními okny, naznačeným vikýřovým štítem a předsunutým vstupním portálem. Řada domů „Exklusive" reprezentuje novou generaci ekostaveb, jejichž cílem je podporovat architekturu ve spojení s přírodou, která beze zbytku naplní všechny individuální požadavky zákazníka.

 

Vzorová dřevostavba OKALOKAL je tradičním výrobcem dřevostaveb, s 80letým úspěšným působením po celé Evropě. Základní nabídku u společnosti OKAL tvoří čtyři kategorie domů: Rodina KLASIK, Rodina PLUS, Bungalow a Exklusive. V současnosti nabízí již přes 2500 typů řešení rodinných domů, které rádi přizpůsobí na míru svým klientům. Každý výsledný OKAL dům je tedy zcela jedinečný.

Hledat v kalendáři

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop