Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

Dny pasivních domů 2012

Kategorie: Dny otevřených dveří
Datum: pátek 09. listopad 2012
Konec:neděle 11. listopad 2012
Kontakt: Jana Stará - PR a marketing specialista, tel.: 773 779 267
Email: jana.stara@pasivnidomy.cz

cpd

O VÍKENDU OTEVŘOU PASIVNÍ DOMY PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE SVÉ DVEŘE

Již za několik dní, počínaje pátkem 9. listopadu 2012, budete moci navštívit pasivní domy po celé České republice. Po celý víkend máte příležitost se jejich obyvatelů i stavitelů zeptat na otázky „Jak se žije v pasivním domě?", „Jak se pasivní domy staví?" a obecně na vše, co vás o pasivních domech zajímá. V termínu 9. – 11. listopadu 2012 pro vás Centrum pasivního domu pořádá již deváté Dny pasivních domů.

„Kolem tématu pasivních domů koluje plno polopravd, mýtů a otazníků. Údajně se v nich nedá otevřít ani okno, jsou přeplněné moderními technologiemi a mnohé další. Pokud chcete zjistit, jak to s pasivními domy opravdu je, jak fungují a na co si například při jejich stavbě dát pozor, stavte se příští víkend na návštěvu," zve Jana Stará z Centra pasivního domu.

Během akce otevře své dveře na čtyři desítky pasivních domů po celé České republice. Můžete navštívit již postavené domy a získat informace z první ruky, a to přímo od jejich majitelů. Nahlédněte přímo pod pokličku pasivnímu stavitelství, a to v pasivních domech, které se právě staví. V rámci doprovodného programu, který bude probíhat u vybraných domů, si budete moci poslechnout zkušenosti jejich obyvatel, ale také přednášky architektů a projektantů pasivních domů nebo se podívat, jak probíhá stavba domu v přímém přenosu.

Kompletní doprovodný program a seznam domů, které se letos do Dnů pasivních domů zapojí, najdete ZDE.

Kontakt:

Jana Stará
PR a marketing specialista
Centrum pasivního domu
tel.: 773 779 267
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
www.pasivnidomy.cz

Hledat v kalendáři

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop