Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

Domov a Teplo 2012

Kategorie: Dny otevřených dveří
Datum: pátek 07. září 2012 - 09:00
Konec:neděle 09. září 2012 - 10:00
Kontakt: Eduard Markovič,
Telefon: 325 553 204
Mobil: 724 395 809
Email: markovic@vll.cz
Web: http://www.vll.cz/index.php?pg=veletrh&velet=103

Vážený návštěvníci, vystavovatele a obchodní přátele,

dovolte, abychom Vás touto cestou pozvali na 18. ročník výstavy bytového vybavení, nábytku a vytápění, výstavu s názvem DOMOV A TEPLO 2012, která je součásti čtyřlístku naších podzimních výstav DEKORACE 2012, Polabský knižní veletrh a akce Čtyři dni se záchranáři, která proběhne pod záštitou Policie České Republiky, Hasičského Záchranného Sboru, Územního střediska záchranné služby a české asociace hasičských důstojníků. Toto spojení jednotlivých tématických výstav a dlouhodobě stabilní počasí babího léta zaručuje dobrou návštěvnost a spokojenost jednotlivých partnerů, vystavovatelů, samotných návštěvníků ale i celého organizačního týmu Výstaviště Lysé nad Labem.

Zaměření podzimních odborných výstav je kontrakčně-prodejní s důrazem na kvalitu a pestrost prezentovaného sortimentu a výstavních expozic. Čtyřlístek naších výstav již tradičně obohatí zajímavý doprovodný program a přímá mediální kampaň zaměřená na širokou veřejnost. Na naších internetových stránkách budou v sekci Novinky postupně přibývat informace o zajímavých novinkách spojených se sortimentem a produkty, které budete moci vidět v termínu výstavy a informace o doprovodném programu a zajímavých osobnostech které nás poctí svojí návštěvou.

Včasný termín podání závazné přihlášky Vám zajistí atraktivnější místo ve výstavní hale a hladký průběh přípravných práci na výstavě. Formulář závazné přihlášky naleznete v sekci informace pro vystavovatele. Vyplněnou přihlášku nám můžete zaslat mailem, faxem nebo poštou. V případě konzultací nad výstavním stánkem, kalkulaci a dalších realizačně-organizačních záležitosti kontaktujte kdykoliv produkčního manažera výstavy. Těšíme se na spolupráci!

Tým Výstaviště Lysé nad Labem

Hledat v kalendáři

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop