V hlavní roli dvěře

V hlavní roli dvěře

Komerční sdělení | Čtvrtek, 30. květen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost Dorsis je specialistou na interiérové dveře a za své několikaleté působení na českém a slovenském trhu má za sebou téměř dva tisíce realizací. Ty jsou důkazem precizní práce a dokonalé technologie, která se snoubí s perfektním minimalistickým designem. Vedle dveří se skrytou zárubní dodává společnost Dorsis posuvné dveře do bezobložkového pouzdra, rámové dělicí příčky, otočné pivotové dveře a mnoho dalších vychytávek, díky kterým lze z obyčejného interiéru vytvořit neobyčejný prostor. Vybrali jsme pro vás tři nejzajímavější realizace z posledního období.


Rodinný dům v Křečovicích, 2018

Tato nevšední dřevostavba z ateliéru Michala Kunce je nositelem ocenění Stavba roku 2018 a její výjimečný interiér je výsledkem spolupráce se společností Dorsis, která dodala veškeré interiérové dveře.

Krecovice N3A8364


Eurovia Brno 2018

Interiéry v industriálním stylu, který je založen na přiznání některých stavebních a konstrukčních prvků, vyžaduje specifické dělení prostoru. Industriální dělicí příčky Digero jsou jak skvělým doplňkem takového interiéru, tak i dokonalým designovým prvkem.

Eurovia DSC06898


Chalet Karlov 2019

Zemité barvy a přírodní materiály vévodící této stavbě vytvářejí harmonickou a osobitou atmosféru, která se pojí s přírodou. Dřevo a sklo, stěna a okno. Beton, kámen, kov. Trendem je návrat do přírody, návrat k přírodním materiálům a k interiérům, ve kterých se člověk cítí komfortně. Dveře se skrytou zárubní Dorsis jsou prvkem, který díky možnostem povrchového dokončení dokáže tuto harmonii umocnit.

Chalet DSC07377


Chalet DSC07386


 

DaS 3-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

  • Okna ARTEVO = velké pokušení mysli

    Okna ARTEVO = velké pokušení mysli

    Většina lidí touží mít doma velká okna, aniž si je vědoma, jak moc ovlivňují naši psychiku. Důvodem jejich touhy je především moderní vzhled. Velká okna jsou technicky vzato…

  • Čím zastínit okna dřevostavby? Trendem jsou solární žaluzie!

    Čím zastínit okna dřevostavby? Trendem jsou solární žaluzie!

    Udržitelnost je velkým tématem i v exteriérové stínicí technice. Nízkoenergetické a pasivní domy tak již vybavíte novinkou – solárními žaluziemi. Proč je chtít? Důvodem je snadná…

  • Jak vybrat správné zasklení?

    Jak vybrat správné zasklení?

    Proces výběru správného zasklení oken je důležitým rozhodnutím, které ovlivní vaše pohodlí a efektivitu domova. Už dávno nejde jen o to, zda budou vaše okna plastová, dřevěná nebo…

  • Ocenění pro okenní systém ARTEVO

    Ocenění pro okenní systém ARTEVO

    Vítězem prestižní soutěže German Design Award 2024 se na veletrhu FENSTERBAU FRONTALE 2024 stal nový okenní systém firmy REHAU Window Solution – ARTEVO.

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop