Tisk
Interiérové dveře se vyplatí objednat právě teď

Interiérové dveře se vyplatí objednat právě teď

Michal Babor | Čtvrtek, 20. říjen 2011 |

Přidat na Seznam.cz

Uvažujete o změně interiérových dveří? Vaše stavba se pomalu chýlí ke konci a dveře přijdou na řadu již brzy? Pak by vám neměla uniknout informace, že se vyplatí s objednáním nečekat až na nový rok. Proč? A kde si vlastně vybrat?

Se změnou DPH se zvýší i ceny dveří

CAG02Od 1. ledna 2012 se na zakázky dveří s montáží (které vyhovují podmínce snížené sazby DPH) již nadále nebude vztahovat sazba 10, ale 14 procent. V praxi při změně DPH vždy platíte takovou výši daně, která je platná v okamžiku platby – to znamená, že pokud si zboží objednáte již letos, ze složené zálohy vám bude vyměřena daň pouze 10 procent. Pokud budete doplácet část platby až v roce 2012, z této části již budete platit 14 procent DPH. Svým zákazníkům proto doporučujeme objednat si zboží ještě letos a složit zálohu, aby se vám zakázka zbytečně neprodražila," radí Dagmar Čechová ze společnosti CAG.

Nakupte včas a ušetřete

CAG01Společnost CAG již několik let nezvyšuje ceny svých výrobků, ačkoliv výrobní náklady průběžně stoupají. Změna ceníku bude patrně již brzy nevyhnutelná, zatím však stále můžete v CAG nakupovat za ceny, které se směle rovnají těm, které konkurence má na omezenou dobu jako ceny akční. "U nás si každý zákazník může svou slevu zaregistrovat a jako majitel registračního certifikátu jí využít až po dobu 24 měsíců od registrace," říká Dagmar Čechová.

Digitální tisk na sklo - dokonalá individualita

CAG00Naprostou samozřejmostí je vytvoření bezplatné a nezávazné cenové nabídky, kde zákazník vždy nalezne skutečné koncové ceny – bez nepříjemných pozdějších překvapení typu nečekaných příplatků a nutných víceprací. Ve kterékoliv z 12 vzorkoven vám pracovníci CAG rádi poradí s výběrem a cenovou nabídku připraví. Postarají se o vše potřebné – od zaměření až po dopravu a montáž vašich dveří.

V nabídce naleznete modely jak klasické, tak moderní – letos připravila CAG ve spolupráci s architekty kolekci Inspirace 2011, která díky technologii digitálního tisku na sklo umožní vtisknout dveřím dokonale individuální vzhled. 

Mgr. Michal Babor

Z životní dráhy učitele, kterým jsem chtěl být snad už v peřince, jsem před drahnou řádkou let zběhl do sféry časopisů o bydlení. Ze zaměstnance jsem se před deseti lety stal zaměstnavatelem, ale redakční práci zůstávám věrný...

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (5)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

  • Okna ARTEVO = velké pokušení mysli

    Okna ARTEVO = velké pokušení mysli

    Většina lidí touží mít doma velká okna, aniž si je vědoma, jak moc ovlivňují naši psychiku. Důvodem jejich touhy je především moderní vzhled. Velká okna jsou technicky vzato…

  • Čím zastínit okna dřevostavby? Trendem jsou solární žaluzie!

    Čím zastínit okna dřevostavby? Trendem jsou solární žaluzie!

    Udržitelnost je velkým tématem i v exteriérové stínicí technice. Nízkoenergetické a pasivní domy tak již vybavíte novinkou – solárními žaluziemi. Proč je chtít? Důvodem je snadná…

  • Jak vybrat správné zasklení?

    Jak vybrat správné zasklení?

    Proces výběru správného zasklení oken je důležitým rozhodnutím, které ovlivní vaše pohodlí a efektivitu domova. Už dávno nejde jen o to, zda budou vaše okna plastová, dřevěná nebo…

  • Ocenění pro okenní systém ARTEVO

    Ocenění pro okenní systém ARTEVO

    Vítězem prestižní soutěže German Design Award 2024 se na veletrhu FENSTERBAU FRONTALE 2024 stal nový okenní systém firmy REHAU Window Solution – ARTEVO.

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop