Dveře s dřevěnou podlahou = stylový prvek pro váš interiér

Dveře s dřevěnou podlahou = stylový prvek pro váš interiér

Komerční sdělení | Neděle, 25. srpen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

V oblasti interiérového designu se neustále objevují nové trendy, které se snaží kombinovat estetiku s funkčností. Jedním z takových trendů, který získává na popularitě, jsou dveře s dřevěnou podlahou. Tento inovativní prvek nejenže přináší do vašeho domova jednotný a harmonický vzhled, ale také zvyšuje hodnotu a komfort interiéru. Pojďme se podívat na to, co dveře s dřevěnou podlahou přinášejí, jaké jsou jejich výhody a jak je správně zakomponovat do vašeho prostoru.

Jedinečný design pro milovníky detailů


Dveře s dřevěnou podlahou představují skutečně unikátní designový prvek. Tento koncept spočívá v použití stejného materiálu pro podlahu i dveřní křídlo, čímž se dosahuje harmonického a jednotného vzhledu celého prostoru. Pro milovníky jednotného designu je tato volba ideální, protože dveře doslova splynou s podlahou a vytvářejí dojem nepřerušeného povrchu. Tento efekt je obzvláště výrazný u dubových podlah, které jsou položeny horizontálně na dveřní křídlo, jako je tomu u modelu Battente VANTA.

dveře Battente Vanta s podlahou

obr.: Dřevěné dveře Battente VANTA v kombinaci s dřevěnou podlahou. Zdroj: MAND

Harmonie a jednotnost prostoru


Jednou z největších výhod dveří s dřevěnou podlahou je vizuální propojení jednotlivých částí místnosti. Tento prvek přináší do interiéru harmonii a jednotnost, což je klíčové pro pocit klidu a pohodlí ve vašem domově. Dveře, které splývají s podlahou, nevytvářejí žádné vizuální překážky a prostor působí větším a otevřenějším dojmem.

Vyšší estetická hodnota


Dveře s dřevěnou podlahou jsou symbolem elegance a sofistikovanosti. Použití kvalitního dřeva, jako je dubová podlaha, dodává interiéru přirozenou krásu a teplý nádech. Tento typ dveří je také skvělým způsobem, jak dodat vašemu domovu luxusní vzhled, aniž byste museli investovat do nákladných designových prvků.

Snadná údržba


Dřevěné povrchy jsou známé svou snadnou údržbou. Stačí pravidelné mytí vlhkým hadříkem a občasné použití speciálních přípravků na dřevo. Díky tomu budete mít dveře s dřevěnou podlahou vždy v perfektním stavu a váš interiér bude působit čistě a upraveně.

Vyberte správný materiál podlahy


Při výběru dveří s dřevěnou podlahou je důležité zvážit nejen estetiku, ale také kvalitu materiálu. Battente VANTA nabízí špičkové dubové podlahy od firmy Esco, které jsou zárukou dlouhé životnosti a odolnosti. Dubové podlahy jsou k dispozici v různých odstínech, což umožňuje dokonale sladit dveře s podlahou a dalšími prvky interiéru.

Antik 3001Kouřová Bílá

 

Bahenní Dub 3016Real Efekt

 

Zohledněte celkový design interiéru


Kombinace dveří s dřevěnou podlahou vyžaduje pečlivé zohlednění celkového designu interiéru. Tento prvek nejlépe vynikne v moderních a minimalistických prostorech, kde bude moci naplno zazářit jeho jedinečný vzhled. Naopak v rustikálních nebo tradičních interiérech může působit příliš moderně a nesouladně.

Kombinujte s dalšími dřevěnými prvky


Pro dosažení maximálního efektu doporučujeme kombinovat dveře s dřevěnou podlahou s dalšími dřevěnými prvky v interiéru, jako jsou nábytek, obložení stěn nebo doplňky. Tímto způsobem vytvoříte konzistentní a harmonický vzhled, který bude působit velmi přirozeně a elegantně.

Instalace


Instalace dveří s dřevěnou podlahou vyžaduje odborný přístup, zejména pokud se jedná o bezfalcové dveře, dveře do skryté zárubně nebo posuvné dveře do stavebního pouzdra. Tyto dveře se otevírají zasunutím do zdi, což je ideální řešení pro malé prostory, kde je třeba maximalizovat využitelnou plochu. Battente VANTA nabízí širokou škálu konstrukčních možností, které umožňují přizpůsobení dveří konkrétním požadavkům vašeho interiéru.

dveře Battente Vanta

obr.: Dřevěné dveře Battente VENTA. Zdroj: MAND

Údržba a péče


Dřevěné dveře s dřevěnou podlahou vyžadují pravidelnou údržbu, aby si zachovaly svůj krásný vzhled. Doporučuje se používat speciální přípravky na dřevo, které chrání povrch před poškozením a zajišťují dlouhou životnost. Při čištění se vyhněte agresivním chemikáliím, které by mohly poškodit povrch dřeva.

Bezpečnost a funkčnost


Dveře s dřevěnou podlahou, jako jsou modely Battente VANTA, jsou navrženy tak, aby splňovaly nejvyšší standardy bezpečnosti a funkčnosti. Použití kvalitních materiálů a precizní řemeslné zpracování zajišťují, že dveře budou nejen krásné, ale také odolné a spolehlivé. Posuvné systémy jsou vybaveny bezúdržbovými kuličkovými ložisky a tichými dovírači, které zajišťují hladký a tichý chod dveří.

Důvody proč mít doma dveře s dřevěnou podlahou


Dveře s dřevěnou podlahou představují skvělý způsob, jak přinést do vašeho interiéru harmonii, eleganci a jednotný design. Model Battente VANTA je vynikající volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a stylové dveře, které dokonale doplní jejich interiér. Při správném výběru a instalaci dveří s dřevěnou podlahou získáte nejen krásný, ale také funkční prvek, který zvýší hodnotu vašeho domova a potěší každého návštěvníka.

Pokud hledáte dveře, které spojují krásu dřeva s moderními technologiemi a precizním řemeslným zpracováním, neváhejte a vyberte si z nabídky Battente.cz. S našimi dveřmi získáte prvotřídní kvalitu, jedinečný design a spolehlivost, která vás bude těšit po mnoho let.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop