Zažijte bezstarostné zážitky v koupelně díky nové úpravě povrchu Invisible Grip

Zažijte bezstarostné zážitky v koupelně díky nové úpravě povrchu Invisible Grip

Komerční sdělení | Čtvrtek, 18. leden 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Inovace z udržitelného světa Luxstainability® od Kaldewei představuje optimální řešení zejména pro všechny náročné uživatele koupelen, kteří kladou důraz na bezpečné stání při sprchování, a přitom se v koupelně nechtějí vzdát ušlechtilého designu.

Invisible Grip od Kaldewei představuje fascinující spojení bezpečí a estetiky v koupelně. Nová úprava povrchu pro moderní extra ploché sprchové vaničky a koupací vany ze smaltované oceli zaručuje optimální stabilitu při stání, aniž by však oslabovala luxusní estetiku, vnímání doteku či hygienické vlastnosti.

Invisible Grip je koncipován tak, aby optimalizoval stabilitu při stání v koupací vaně nebo pod sprchou. Neviditelná mikrostruktura smaltovaného povrchu zajišťuje maximální stabilitu i při použití mýdla, sprchového gelu či šamponu nebo jednoduše při kontaktu s vodou. Při doteku překonává tento povrch veškerá očekávání: Kontakt pokožky s lesklým povrchem bez obsahu plastů je absolutně příjemný.

DrevoaStavby.cz Kaldewei povrch Invisible Grip

obr.: Invisible Grip: Neviditelná mikrostruktura smaltovaného povrchu zajišťuje maximální stabilitu i při použití mýdla, sprchového gelu či šamponu nebo jednoduše při kontaktu s vodou. Zdroj: Kaldewei

Glamour a bezpečí v koupelně


Invisible Grip je dalším řešením, s nímž Kaldewei opět udává trendy v oblasti designu bezpečných koupelen pro všechny generace. Nezávislá certifikační společnost LGA Bautechnik potvrdila, že protiskluzové vlastnosti Invisible Grip odpovídají klasifikačnímu stupni C pro mokré povrchy, po nichž se chodí naboso, podle normy DIN EN 16165. To je důležité zejména při plánování bezbariérových koupelen.

Opticky atraktivní řešení s ušlechtilým smaltovaným povrchem je k dispozici pro extra ploché sprchové vaničky a koupací vany v barevném provedení alpská bílá. Povrch Invisible Grip v suchém stavu samozřejmě zaujme svým zářivým, ušlechtilým leskem.

DrevoaStavby.cz Kaldewei povrch Invisible Grip

obr.: Povrch Invisible Grip v suchém stavu samozřejmě zaujme svým zářivým, ušlechtilým leskem. Zdroj: Kaldewei

Tento povrch proto nepřináší do koupelny jen bezpečí, ale také špetku moderního designu ve stylu glamour. Povrch opatřený mikrostrukturou lze navíc čistit stejně snadno, jako je tomu u běžného smaltovaného povrchu.

„Invisible Grip je inovativní a zároveň nadčasové řešení od Kaldewei určené pro moderní koupelny, které maximálně zvyšuje pocit bezpečí, a to bez kompromisů v oblasti vzhledu, haptiky či hygieny. Bezstarostné sprchování a koupání s vysokými nároky na estetiku se tak stává každodenní normou," říká Yvonne Piu, vedoucí globálního marketingu u Kaldewei.

Názorné video, které vám ukáže, jak funguje nová úprava povrchu. Zdroj: Kaldewei

Symbol inovačních schopností


Invisible Grip je stejně jako všechny produkty ze světa Luxstainability® od Kaldewei synonymem spolehlivosti a bezpečí bez kompromisů ve spojení s vysoce estetickým povrchem. Nebo jinak řečeno: Spolehlivost ve stylu glamour. Invisible Grip opět ukázala mimořádné inovační kompetence Kaldewei, díky nimž získal tento přední výrobce pečeť od instituce Bescheinigungsstelle Forschungszulage (BSFZ).

DrevoaStavby.cz Kaldewei povrch Invisible Grip

obr.: Ověřená stabilita při stání: Nezávislá certifikační společnost LGA Bautechnik potvrdila, že protiskluzové vlastnosti Invisible Grip odpovídají klasifikačnímu stupni C pro mokré povrchy, po nichž se chodí naboso, podle normy DIN EN 16165. Zdroj: Kaldewei

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Podlahy a povrchy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop