Nechte si  od mistrů truhlářů vyrobit na míru kuchyň z masivu

Nechte si od mistrů truhlářů vyrobit na míru kuchyň z masivu

Markéta Kristová | Neděle, 17. březen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Kuchyně na míru od společnosti UNIS-N vdechne vašemu interiéru osobitý styl. Nábytek se vyrábí z kvalitního masivního dřeva a s vysokým podílem ruční práce. Nejen, že získáte unikátní, neobyčejně pevný a kvalitní výrobek, do vašeho domova dostanete i kousek přírody, který vykouzlí jedinečnou atmosféru.

Společnost UNIS-N je česká nábytkářská továrna s tradicí sahající až do roku 1992 a se sídlem ve středočeských Sedlčanech. Kuchyň stejně jako další nábytek do interiéru vám vyrobí na přání a ze 100 % masivního dřeva bez náhražek. Výhodou je kombinace materiálů v široké paletě povrchových úprav a na milimetr přesná práce.

Každá kuchyň je originál


Pokud máte představu o tom, jak by vaše kuchyň měla vypadat, není nic jednodušího než sdělit svůj návrh odborníkům ze společnosti UNIS-N. Po vzájemné konzultaci vám následně připraví a zašlou návrh na míru, společně s cenovou nabídkou. Po podepsání a kontrole k vám společnost vyšle technika, který vše zaměří a připraví podklady. Poté už nic nebrání tomu vaši novou kuchyň předat truhlářům do výroby, kterou vám po vyhotovení montéři dovezou a namontují.

Kuchyň vám bude dodána včetně spotřebičů, dřezů a baterie a těšit se můžete i na pomoc s úpravami rozvodů vody a elektřiny, případě na nákres pro další profese. Zárukou každého kusu nábytku z masivního dřeva je kvalita, jedinečnost a originalita.

DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-NDrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N

 

Proč si vybrat kuchyň z masivu od českého výrobce UNIS-N?


  • KVALITNÍ PRÁCE
  • ELEGANTNÍ VZHLED
  • KOMPLETNÍ REALIZACE

DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-NDrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N

 
drevoaStavby.cz Dřevěný nábytek z masivu UNIS-N_kuchyň z masivu_úvodní
 

Další výhody proč si vybrat kuchyň z masivu


  • Trvanlivost: Kuchyně z masivního dřeva jsou obvykle velmi odolné a trvanlivé. Masivní dřevo je méně náchylné k poškození než jiné materiály, jako jsou lamináty nebo dřevotřískové desky. Pokud je kuchyň dobře udržována, může vydržet mnoho let.
  • Estetika: Masivní dřevo má přirozený a krásný vzhled. Jeho textura a barva mohou dodat kuchyni teplý a příjemný vzhled. Dřevo také může vytvářet útulnou atmosféru, kterou mnoho lidí preferuje v kuchyni.
  • Hodnota: Kuchyně z masivního dřeva mohou přidat hodnotu domu. Investice do kvalitní kuchyně může zvýšit celkovou hodnotu nemovitosti, což je přínos při prodeji domu v budoucnosti.
  • Možnost renovace: Dřevo je relativně snadné renovovat nebo opravit. Pokud dojde k poškození, může být snadněji opraveno než jiné materiály. Také je možné změnit vzhled kuchyně pomocí broušení, barvení nebo lakování.
  • Ekologický faktor: Kuchyně z masivního dřeva jsou obvykle ekologičtější než kuchyně vyrobené z umělých materiálů. Dřevo je obnovitelný zdroj a jeho výroba vytváří méně environmentální zátěž než výroba syntetických materiálů.

Reference od spokojených majitelů kuchyní na míru


Inspirujte se ukázkami masivních kuchyní na míru, jejich kvalitou a barevným provedením. Fantazii a možnostem se tu meze nekladou.

DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N s barovým pultem 1DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N s barovým pultem

 

DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N s obývací pokojem 1DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N s obývací pokojem 2

 

DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N v bílém provedení 1DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N v bílém provedení 2

 

DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N ve srubu 1DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N ve srubu 2

 

DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N v modro-hnědém provedení 1DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N v modro-hnědém provedení 2

 

DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N modrá ze smrkového dřeva_2DrevoaStavby.cz Masivní kuchyně na míru UNIS-N modrá ze smrkového dřeva_1

 

Mám zájem o masivní kuchyň na míru→

Dřevěný nábytek z masivu UNIS-N

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Nábytek a doplňky”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop